Albume foto cu pozele copiilor Idei inspirate cu o fotocarte

Ce album foto va deschide copilul tau cand va fi mare?

Cine mai tine minte fotografiile facute pe litoral si cunoscutul indemn al fotografului care suna asa: Colorata, maine-i gata!? Fie ca era vorba de o camila sau de o maimutica ca atractie pentru a face poza, fotografia printata devenea amintire din vacanta la mare. Excursiile la munte se soldau cel mai probabil cu poze in al caror cadru aparea fie un urs impaiat, fie o caprioara.

Albumele cu fotografii se deschid cel mai adesea in zilele de sarbatoare, cand familia se aduna si rememoreaza amintiri, se amuza si cei mici vad cum aratau parintii lor cand erau foarte tineri. Bunicii au si ei o colectie restransa, dar importanta de poze alb-negru, una dintre fotografii este de la nunta. Bunica arata mandra cum era ea tanara in rochie de mireasa, iar nepotii privesc curios si nu o recunosc deloc in fotografie. Starea generala este de buna dispozitie. Odata cu pozele se relateaza si o multime de intamplari si povesti din tinerete. Cei mai mici ai familiei sunt de-a dreptul incantati si le citesti pe chip dorinta de a avea si ei un album cu poze in care sa fie personajele principale. Unde este albumul lor?

Ce se intampla azi?

Desigur, vei spune ca cel mic are poze inca din prima zi si pana in prezent. Au fost surprinse cadre cu el in fiecare moment important. O vacanta la mare nu implica o singura fotografie, ci sute. In plus, datorita evolutiei tehnologiei, dar si a retelelor de socializare, ai trimis poze cu cel mic pe Whatsapp, pe Facebook, ai postat poze pe Instagram, iar in telefon ai o adevarata galerie foto cu micutul tau. Ori de cate ori cineva a vrut sa il vada, ai deschis repede smartphone-ul. Ce telefon sau ce retea de socializare va deschide el peste 20 – 30 – 40 de ani ca sa arate cum ati petrecut impreuna Craciunul de anul acesta?

Ofera-i o fotocarte

Telefoanele se strica, se pierd, la fel si laptopurile. Ai mii de poze, dar concret nu ai niciuna. Stii ca sunt in foldere, poate unele copiate pe CD-uri, altele pe un stick sau in Google Drive, in cloud. Realizeza pentru copilul tau o fotocarte, o simti, o atingi, strangi in jurul ei persoane. Ce este o fotocarte? O carte cu pozele pe care tu le alegi. Coperta este tare si personalizata cu imaginile dorite. Paginile pe care sunt imprimate pozele sunt groase, asemenea celor din reviste (hartie cretata, 200 g). Imprimarea se face digital.

Cum alcatuiesti fotocartea?

Celebook.ro iti sta la dispozitie pentru realizarea fotocartii. Procesul este simplu:

  1. Iti creezi cont pe Celebook
  2. Accesezi editorul online Celebook
  3. Incarci fotografiile preferate si le aranjezi in pagini
  4. Scrii texte pe paginile fotocartii, daca simti nevoia unor completari
  5. Plasezi comanda

De restul se ocupa Celebook. Fotocartea se tipareste in Olanda si iti este livrata in decurs de 10-12 zile oriunde in Romania. Amintirile cu cei mici merita toata atentia ta.
Pastreaza-i copilaria intr-o fotocarte!

Creează o Fotocarte

2 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*