Fotocartea, un cadou personalizat Idei inspirate cu o fotocarte

Ce cadou este potrivit pentru un sef?

Ce cadou sa cumperi sefului? Aceasta este intrebarea. Facem adesea cadouri persoanelor din viata noastra, membrii ai familiei, amici de o viata. De ce totusi ne impotmolim cand vine vorba de cadoul sefului? Pentru ca stim ca este inconjurat de obiecte de valoare, ca are tot ce isi doreste si atunci nu se aplica regula cu obiectul practic. In plus, stii ca toate acele posibile cadouri tipice, intrate deja in categoria obiectelor standard, le-a primit (set stilou + pix, agenda, sticla de whisky, trabucuri). Desigur, este nevoie de un cadou original si nu de un alt obiect de pus in vitrina alaturi de multe altele primite ani la rand. Ce-i de facut?

Fotocartea, cadoul ideal pentru sef

Fie ca este manager de top, ba mai mult, CEO, denumirea functiei nu trebuie sa te sperie. Inainte de toate este om, are emotii si sentimente. Prin urmare, ofera-i ceea ce ne dorim cu totii, emotia bucuriei si a amintirilor frumoase, a momentelor de succes. Asadar, surpriza pentru sef va fi anul acesta o fotocarte.
Ce este fotocartea? Cartea cu fotografii care releva trairi si momente din viata noastra. Copertile sunt groase, lucioase, paginilie placute la atingere, asemeni celor de revista. Simti consistenta, calitatea imaginii este de top, ai in mana un obiect de valoare, special. Il descoperi treptat, asemeni cum descopera un copil o jucarie noua. Apare entuziasmul, emotia, bucuria si in final recunostinta, un sincer multumesc.

Cum alcatuiesti o fotocarte pentru sef?

Ai nevoie in primul rand de fotografii. Aici va fi o munca de echipa pentru a strange poze. Este vorba de acele fotografii din teambuildinguri, de la evenimente, cursuri, aniversari sau Secret Santa organizate la birou, petreceri de Craciun. In ajutor poate fi si pagina de Facebook a companiei si, desigur, persoana de la HR.
Se formeaza asadar un album cu poze care arata reusitele companiei, oamenii ei. Apoi se acceseaza site-ul Celebook.ro. Se deschide editorul online si se ordoneaza pozele in pagini conform povestii care se doreste a fi spusa, de la pozele mai vechi pana la cele recente sau pot fi grupate pe tipuri de evenimente din ani diferiti. Se alcatuieste astfel intr-un timp scurt o carte cu amintirile cele mai frumoase. Se adauga fotocartea virtuala in cos, se completeaza adresa la care se doreste a fi livrata si de aici se ocupa echipa Celebook. Fotocartea se tipareste si ajunge in 10 – 12 zile gata de a fi facuta cadou.

Ce te-ar mai putea interesa?

1. Pretul fotocartii variaza in functie de formatul ales si numarul de pagini. Mai precis, in functie de dimensiune sunt 6 tipuri de fotocarti, deci mai mici sau mai mari, pe format patrat sau dreptunghiular. O fotocarte de top, Elite (30 x 30 cm) porneste de la 199 lei cu un numar de 28 de pagini si ajunge la un maxim de 659 lei, avand 120 de pagini.

2. Editorul online care iti permite sa alcatuiesti singur fotocartea este foarte usor de folosit, intuitiv si are optiuni variate, astfel incat tu sa creezi fotocartea exact asa cum ti-ai dorit.

3. Primesti suport, asadar raspuns la orice intrebare de la echipa Celebook, astfel pe parcursul alcatuirii fotocartii poti adresa de indata o intrebare in chatul online deschis.

4. Fotocartea se produce in Olanda, vei primi cea mai buna calitate.

5. Livrarea fotocartii este gratuita si o primesti oriunde in Romania.

Ofera asadar un altfel de cadou sefului, o fotocarte cu evenimentele companiei si cu toti membrii echipei.

Creeaza o Fotocarte

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*