Idei inspirate cu o fotocarte

3 idei pentru a crea o fotocarte speciala

La final de an este binevenita o curatenie in propriul PC sau laptop. Asa cum casa este pregatita pentru sarbatori, o atentie speciala este necesara si pentru organizarea documentelor in calculator. Stergerea informatiilor de care nu mai ai nevoie, eliberarea desktopului, dar si o curatenie in multimea de fotografii sunt aspecte mai mult decat necesare.

Organizarea pozelor va implica, inainte de toate, descarcarea lor din smartphone, apoi denumirea folderelor corespunzator. Pentru ca vacanta de Craciun iti aduce timp liber in confortul casei tale, este un moment propice ca la final de an sa faci o retrospectiva a pozelor si sa alcatuiesti o altfel de fotocarte, una speciala.

Mai jos iti propunem cateva idei pentru fotocartile viitoare.

Trasaturi noi, aceeasi privire – O fotocarte care sa contina doar poze cu tine de-a lungul anilor, fie ca este vorba de ultimii zece ani sau de o perioada si mai lunga. Selecteaza poze reprezentative din fiecare etapa parcursa pana azi, ca de exemplu din scoala generala, liceu, facultate si tot mai recente.

Alege insa poze in care esti doar tu, fara alte persoane langa tine. Tu cu uniforma si penar frumos colorat in clasa I, tu cand ai avut ghips cu semnaturile tuturor colegilor, tu la majorat, tu la absolvire in roba, tu intr-o excursie si tot asa. Pot fi fotografii banale, pur si simplu te-a surprins cineva intr-o poza la job sau cand gateai. Important este sa fie poze din etape diferite ale vietii, astfel incat sa se observe cum te-ai schimbat de-alungul timpului.

De obicei, nu avem niciodata pastrate la un loc (folder, album foto) poze din scoala generala, din liceu, din facultate, de la 30 de ani, asadar din momente ale vietii desfasurate la distanta de timp. Cu o astfel de fotocarte vei putea surprinde usor trasaturile tale de-a lungul timpului, tu copil, adolescent, matur. O sa iubesti aceasta fotocarte!

Calator prin lume – Cui nu-i plac calatoriile? Daca le iubesti cu adevarat, inseamna ca deja ai adunat in palmares destinatii variate, locuri de care te-ai bucurat, unde te-ai simtit bine si poate ai vrea sa te reintorci. Cand ai poze cu Turnul Eiffel, cu ceasul din Praga, cu Fontana di Trevi, cu podurile din Venetia, cu Parlamentul din Budapesta, cu plaja din Grecia, inseamna ca este momentul pentru o fotocarte cu tine in diferitele tari in care ai ajuns.

Selecteaza cele mai bune poze din calatoriile tale si creeaza-ti o fotocarte cu adevarat importanta, care sa surprinda orasele pe care le-ai vizitat pana acum. Alege ca atunci cand iti personalizezi fotocartea, sa introduci si texte in care sa mentionezi orasul si anul vizitarii. Daca Turnul Eiffel in fundal va spune clar ca in acea poza esti in Paris, sunt alte obiective turistice care nu sunt usor de recunoscut.

Trecerea timpului ne face de multe ori sa mai uitam din locurile in care am fost. O fotocarte destinata special calatoriilor facute, te va ajuta sa ai mereu proaspat in memorie cele mai frumoase locuri pe care le-ai vizitat.

Selfie-ul, un must have – Cine nu si-a facut macar o data un selfie? Datorita smartphone-urilor este usor sa faci rapid o poza cu tine, insa selfie-uri s-au facut si se fac inclusiv cu aparate foto mari.

Pentru ca trendul a luat atat de mult avant, nu a intarziat sa apara un accesoriu care sa permita cu lejeritate sa iti faci poza singur si anume, selfie stick-ul. Este foarte utilizat pentru fotografiile de grup, cand toata gasca apare in poza.

O fotocarte doar cu selfie-uri este originala, haioasa, te va binedispune fara doar si poate de fiecare data cand o vei deschide. Asadar, ajuta-te de retele de socializare (Facebook, Instagram) si scoate la lumina toate selfie-urile, unde fie esti doar tu, fie esti tu cu cea mai buna amica, cel mai bun amic, fie esti intr-un selfie de grup facut cu gasca de prieteni, cu familia sau colegii de job, fie esti intr-un selfie cu jumatatea ta. Uau, cate variante de selfie-uri! Pune-le pe toate la un loc.

Selecteaza toate pozele de care ai nevoie pentru viitoarea ta fotocarte, intra pe site-ul Celebook, acceseaza editorul online si alcatuieste-o potrivit povestii pe care iti doresti sa o spui. Tine cont ca in ianuarie celebook.ro iti pregateste promotii speciale.

Creează un album foto

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*