Colaj poze - folosirea editorului Idei inspirate cu o fotocarte

Ghid util pentru a alcatui o fotocarte simplu si rapid

O fotocarte este un mod deosebit sa-i arati unei persoane pretuirea, pentru ca este un cadou original care implica fotografii cu amintiri frumoase. In plus, o fotocarte are coperti groase si foi lucioase, aspectul este unul superior si poti introduce inclusiv mesaje.

Pregateste o fotocarte, fie ca vrei sa o daruiesti jumatatii de Valentine’s Day, celei mai bune prietene de ziua ei sau parintilor.

Mai jos vei afla mai multe despre procesul de creatie al fotocartii si vei vedea ca este cat se poate de simplu, rapid, intuitiv si placut. O sa iti faca placere sa dai frau liber imaginatiei.

Descarca fotografiile

Fie ca le ai in galeria de poze a telefonului sau incarcate pe diferitele retele de socializare, Facebook, Instagram, aduna-le pe toate intr-un folder.

Alege formatul

Fotocartea poate avea dimensiuni diferite. In functie de marimea acesteia si de numarul de pagini, pretul difera.

Selecteaza un template

Editorul online de la Celebook iti pune la dispozitie sabloane predefinite (template-uri) pentru fotocartea ta, astfel incat totul sa fie mai simplu pentru tine. Alege dintre optiunile variate, doar cateva dintre ele sunt: Classic Black, Modern, Vintage, Mosaics, A Year in Review, Full page photos. In exemplul din imagine s-a ales ca model de template Mosaics.

Incarca pozele

Primul pas dupa alegerea sablonului va fi sa incarci in editorul online toate pozele pe care deja le-ai adunat in prealabil intr-un folder si pe care iti doresti sa le ai in fotocarte. Apoi, vei incarca simplu, una cate una, fiecare fotografie in fotocarte. Editorul online te va amunta daca una dintre pozele incarcate de tine are rezolutia prea mica.

Scrie mesaje

Editorul online iti pune la dispozitie optiunea de a scrie mesaje, de a completa asadar imaginile cu text. Ofera si mai multa viata amintirilor.

Poti introduce citate sau mesaje inspirationale, mai jos ai cateva idei in romana si engleza:

  • A iubi inseamna, poate, a lumina partea cea mai frumoasa din noi. – Octavian Paler
  • O iubire care nu e eterna nu e nimic. Iubirea este totul sau nu este nimic. – Camil Petrescu
  • There is only one happiness in this life, to love and be loved. – George Sand
  • Be happy for this moment. This moment is your life. – Omar Khayyam
  • A friend is someone who knows all about you and still loves you. – Elbert Hubbard
  • You only live once, but if you do it right, once is enough. – Mae West

Plaseaza comanda

Dupa finalizarea fotocartii o vei adauga in cosul de cumparaturi virtual, vei completa adresa la care doresti sa fie livrata si gata! Celebook iti ofera transportul gratuit oriunde in Romania. Fotocartea este tiparita in Olanda la cele mai inalte standarde de calitate si va ajunge la tine in aproximativ 10 zile.

Realizeaza o fotocarte pentru jumatatea ta de Valentine’s Day sau pregateste un album cu amintiri de familie, le vei face o surpriza grozava alor tai de Paste. O idee foarte buna mai este si sa-ti alcatuiesti propria fotocarte cu imagini din vacantele tale, din diferitele orase pe care le-ai vizitat. Indiferent de tema pe care o alegi, echipa Celebook iti sta la dispozitie pentru ca tu sa creezi fotocartea dorita.

Creează un album foto

5 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*