Fotocartea, un cadou personalizat Idei inspirate cu o fotocarte

Fotocartea, un frumos cadou pentru femeile din viata ta

Ziua de 8 Martie este dedicata lor, femeilor: mame, sotii, iubite, bunicute, surori, colege. Le aratam multumirea, recunostinta, iar gingasele flori, vestitoarele primaverii sunt in acest sens un ajutor de nadejde. Desigur, se fac prezente si cadourile pentru care a avut loc o implicare sporita.

Fotocartea oferita in dar de Ziua Femeii pentru fiinta draga din viata ta este un semn de pretuire, vei oferi mai mult decat un cadou, vei oferi emotie, bucuria celor mai frumoase amintiri surprinse intr-o selectie de fotografii.

Idei si sugestii pentru un album foto sau o fotocarte pe care sa le daruiesti cu ocazia zilei de 8 Martie iti sunt oferite mai jos.

Fotocarte pentru mama

Alcatuieste albumul cu poze dintre cele mai variate, atat mai vechi, cat si recente, poze din copilaria ta, poze cu voi doi/doua sau doar cu ea. In cazul in care nu ai acces la fotografii mai vechi pe care sa le transpui in format digital, foloseste-te de cele recente. Pozele facute cu smartphone-ul te salveaza, fie ca este vorba de un selfie cu voi impreuna sau unul doar cu tine.

Personalizeaza fotocartea cu texte sugestive, poti folosi citate sau pur si simplu sa scrii gandurile tale.

Pentru coperta alege o poza portret cu mama ta si un titlu potrivit ocaziei cu care este daruita fotocartea. Ai cateva idei de titluri mai jos:

– Mai mult decat o mama, o super eroina

– Mama si prietena, mereu la bine si la greu

– Amintiri in dar pentru cea mai buna mama

– 8 Martie 2018 – Te iubesc, mama!

– Mai multe fotografii vesele, o singura mama

– Multumesc, mama, pentru toate amintirile frumoase!

– La multi ani, mama!

– Poze de suflet pentru cea mai draga mama

Fotocarte pentru iubita

O vei impresiona cu siguranta. Femeile se bucura atunci cand fac poze, cand isi creeaza un nou album pe Facebook. Daca pozele devin in format printat, intr-o fotocarte cu foi lucioase si coperti, bucuria ei va fi maxima, ceea ce de altfel iti si doresti.

Ce poze vei adauga in fotocartea pe care o vei alcatui pentru ea? Ajuta-te prima data de pagina ei de Facebook. Daca pozele au fost urcate aici inseamna ca sunt preferatele ei. Alege dintre ele. Apoi verifica galeria de poze din telefonul tau si vezi ce poti selecta.

Foarte frumoase sunt pozele din excursii; arhitectura, peisajele surprinse le face sa fie de-a dreptul spectaculare. Apoi, gandeste-te la pozele de la evenimentele la care ati fost impreuna, voi doi eleganti. Desigur, selfie-uri, poze portret cu ea sunt binevenite si vor da viata fotocartii.

Completeaza albumul cu mesaje de multumire, de apreciere. Va fi cu atat mai mult incantata de ceea ce ai creat special pentru ea. Mai jos ai cateva citate ale unor femei de renume pe care le poti insera in fotocarte. Inspira-te!

– “If you can make a woman laugh, you can make her do anything.” – Marilyn Monroe

– “Simplicity is the keynote of all true elegance.”  – Coco Chanel

– “The best colour in the whole world is the one that looks good on you.” – Coco Chanel

– “You can be gorgeous at thirty, charming at forty, and irresistible for the rest of your life.” – Coco Chanel

– “We must have perseverance and above all confidence in ourselves. We must believe that we are gifted for something”.  – Marie Curie

Fotocarte pentru sotie

Intamplarile si povestile frumoase petrecute impreuna sunt numeroase si merita toate adunate intr-o fotocarte care sa fie oferita cadou de Ziua Femeii.

Foloseste cele mai reusite poze de la nunta voastra, din luna de miere, poze mai vechi cand erati doar iubiti sau poze cu voi si noul membru al familiei. Cu siguranta ai de unde alege. Ia in considerare si numeroasele poze din concediile voastre. Iti va iesi o fotocarte grozava.

Tine cont ca poti adauga inclusiv text. Prin urmare, nu te sfii sa iti exprimi gandurile de multumire si dragoste. Daca vrei sa lasi partea de scris pe seama unor autori de renume, mai jos sunt cateva citate ale unor scriitori romani cunoscuti, potrivite pentru a fi inserate in fotocarte:

– “Cu ce raman daca alung amintirile? Nu raman cu nimic.”  – Octavian Paler

– “Cea mai mare fericire, dupa aceea de a iubi, e sa-ţi marturisesti iubirea.”  – Octavian Paler

– “Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!” – Nichita Stănescu

– “Cea mai minunata femeie din lume este cea care te iubeste cu adevarat şi pe care-o iubesti cu adevarat.” – Mircea Cartarescu

– „Daca n-ai vazut inca o femeie care iubeste, atunci n-ai văzut niciodata o femeie frumoasa.” – Camil Petrescu

Esti gata sa creezi fotocartea pentru femeia din viata ta? Deschide editorul online Celebook si lasa-ti creativitatea sa zburde.

Tine cont ca fotocartea iti va fi livrata gratuit oriunde in tara, in termen de aproximativ 10 zile de la plasarea comenzii.

Creează o Fotocarte
4 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*