Arta fotografica

Cum alegi pozele pentru o fotocarte de neuitat

Dacă simți că vrei să oferi un cadou persoanei dragi și nu te-ai decis ce să alegi, te poți orienta către fotocărți. Acesta sunt obiecte personalizate cu valoare sentimentală ridicata. În paginile acestora poți așeza fotografiile semnificative pentru relația pe care o aveți.

Pentru a înțelege mai bine ce este o fotocarte și cum trebuie creată, este important să vezi care este diferența între aceasta și un album foto obișnuit. În primul rând trebuie sa știi că albumele gen fotocarte au aspect de revistă, deci imaginile ce intră în componența lor sunt tipărite prin metode digitale de ultimă generație. Față de albumele clasice vin cu un număr mai mare de pagini. O fotocarte de neuitat poate conține până la 120 de pagini.

Un alt detaliu care se diferențiază la aceste fotocărți ține de textura paginilor ce se simt plăcut la atingere și sunt realizate pe hârtie cretată de 200g.

Față de albumele tradiționale care permit aranjarea fotografiilor într-o anumită ordine, cele de tip fotocărți pot fi personalizate prin mesaje speciale și prin adăugarea unor elemente grafice care trezesc sentimente intense. În plus, în interiorul paginilor pot fi realizate colaje impresionante cu imagini din vacanțele petrecute alături de persoana dragă.

Acum că ai aflat câteva detalii interesante despre albumele fotocarte, iată și câteva sugestii despre modul în care poți presonaliza un cadou special.

Alege și sortează cu atenție imaginile

Selectează fotografiile cronologic pentru a crea o poveste în imagini. Astfel, vă veți aminti momentele importante, și veți observa cum a evoluat relația voastră. Grupează fotografiile în foldere ordonate cronologic, cum au evoluat evenimentele din viața voastră.

Adaugă detaliile care fac diferența

Pentru a crea colaje cât mai interesante și a personaliza frumos paginile dintr-o fotocarte îți recomandăm să adaugi imagini cu peisajele din călătorii, decorul de la evenimentele importante, detaliile care fac diferența. Poți personaliza povestea cu mesaje care să exprime sentimentele și trăirile din acel moment.

Alege imaginile care exprimă naturalețe

Detaliile sunt cheia unor imagini calitative. Include în fotocarte nu doar pozele perfecte, dar și acele poze amuzante și simpatice, în care ai părul ciufulit, unde râzi cu gura până la urechi, unde dansezi, unde ai căzut (dacă a reușit cineva să surprindă momentul), lacrimile de bucurie. Pozele care transmit emoții și mai puțin perfecțiunea editării foto. 

Dacă ți-am captat atenția, asteptăm să faci selecția pozelor și să creezi o fotocarte de neuitat.

Creează o Fotocarte
7 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*