Idei inspirate cu o fotocarte Poze artistice Poze din vacanta

Cadoul ideal pentru pasionații de călătorie

Călătoriile cele mai frumoase din viață încep cu un singur pas.

Fiecare dintre noi, odată cu noile tehnologii, realizează mii de fotografii digitale și filmulețe din vacanțe. Înmagazinăm emoțiile și amintirile în fișiere online și avem din ce în ce mai puține amintiri palpabile. În prezent, pozele le păstrăm online sau pe stickuri rătăcite și ne uităm rar la ele, indiferent dacă sunt postate în albume pe Facebook, în calculator, în Dropbox sau pe Instagram.

Cei care iubesc excusiile și călătoresc foarte des, cu siguranță au și mai multe poze. Cele mai grozave aventuri merită să fie imortalizate în cele mai spectaculoase fotografii, ce reprezintă amintirii neprețuite. Cu ajutorul imaginilor, călătorim înapoi și retrăim momentele și împărtășim amintirile cu cei dragi.

Călătorește. Descoperă. Păstrează-ți amintirile într-o fotocarte

Pasiunea pentru vacanțe și călătorii nu cunoaște limite. Dacă îți plac locurile cu povești, vacanțele însorite sau drumețiile, cu siguranță ai strâns mii de fotografii în memoria telefonului tău mobil, pe laptop sau computer.  Imaginile se șterg din memorie și nu-ți poți aminti mereu fiecare experiență trăită, de senzațiile și emoțiile pe care le-ai simțit în drumurile tale.

Ca să nu rătăcești folderele cu poze sau să nu uiți cele mai grozave experiențe, avem o soluție pentru tine, pasionatul de călătorie: o fotocarte cu cele mai frumoase amintiri din vacanțele petrecute cu prietenii, cu familia, din orașele medievale și castelele din Franța, de la parcurile de distracții, de la malul mării sau de când ai escaladat cel mai înalt vârf muntos.

Astfel, prin intermediul pozelor, îți vei păstra vii amintirile din excursii, ca într-un jurnal de călătorie personal, iar albumul foto il vei putea răsfoi și peste 10-15 ani, păstrându-l în siguranță în biblioteca personală.

Poți să dăruiești cu drag o fotocarte personalizată și unui pasionat de călătorie. Este cadoul ideal care îi va trezi cele mai frumoase sentimente și amintiri din experientele trăite în toate colțurile lumii.

Fotocartea îți oferă mai multe posibilități să aranjezi fotografiile, să adaugi texte sau diferite elemente grafice. Alege pozele și aranjează-le așa cum îți dorești. Propunerea noastră este să le selectezi în funcție de țările/locurile vizitate.

Printre texte, cele mai populare sunt citatele. Am făcut pentru tine o listă din care să te inspiri:

  • Paris is always a good idea – Audrey Hepburn.
  • Wherever you go, go with all your heart. – Confucius
  • dată pe an, du-te undeva unde nu ai mai fost înainte – Dalai Lama. (măcar :))
  • Cine nu călătorește nu cunoaște valoarea oamenilor – Proverb maur
  • Fiecare aventură necesită să faci un prim pas – Motanul Cheshire
  • I want to travel across the world and breathe the air of new places.
  • I’m in love with cities I’ve never been to and people I’ve never met.
  • You don’t need magic to disappear. All you need is a destination.
  • The world is a book and those who do not travel read only one page.- St. Augustine
  • Screw the map! Travel and get lost.

După ce faci selecția pozelor și te decizi și asupra textelor, intră pe celebook.ro, accesează editorul online și reîncepe călătoria. Este foarte simplu și ușor de utilizat.

De fiecare dată când o vei răsfoi, ți se va instala zâmbetul pe buze și buna-dispoziție.

Creează o Fotocarte

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*