Idei inspirate cu o fotocarte

4 motive ca sa-ti faci o fotocarte

Sute de imagini, zeci de evenimente, chipuri dragi – toate sunt păstrate în memoria telefoanelor mobile, pe paginile rețelelor de socializare sau în laptop ori în calculator. Din ce în ce mai puțini sunt cei ce merg la studioul foto pentru a scoate pe hârtie cele mai frumoase fotografii pe care, mai apoi să le așeze într-un album foto sau chiar într-o ramă.

Și dacă cele descrise mai sus îți sunt familiare, mai mult ca sigur te gândești nostalgic la clipele frumoase și îți dorești, probabil, să găsești o soluție potrivită de a păstra ce ți-a fost drag cândva și îți trezește amintiri.

Cele mai dragi amintiri care ne stârnesc emoții sunt pozele copiilor. Ele ne transformă trecutul într-un moment de poveste și de aceea, toate imaginile cu bebelușul sau cu copilul tău ar trebui să stea așezate într-un album fotocarte, bine organizat.

De ce să spui nu posibilității de a tipări toate aceste imagini. Selectează-le, ordonează-le pe pagini într-un soft online și bucură-te de momentele în care răsfoiești o foto carte realizată profesionist. Totul va fi păstrat în siguranță, iar imaginile și modul lor de așezare în fotocărți te vor încânta ori de câte ori vei privi aceste amintiri.

Nu spune așadar „nu” unui album fotocarte și iată mai jos avantajele ca să alegi o astfel de variantă în defavoarea unui album foto obișnuit A(clasic):

  1. Personalizează coperta

Au trecut demult vremurile albumelor clasice, acolo unde pe copertă nu puteai zări nimic neobișnuit, eventual un decor frumos. Dacă vei alege o fotocarte, vei avea posibilitatea să-ți personalizezi coperta, conform preferințelor tale. Probabil că nu îți dorești să ai un album la fel ca alte 1000 de pe raft, așa că ar fi bine să optezi pentru o copertă cu imagini dragi.

  1. Păstrează amintirile în siguranță

Fiind tipărite, imaginile vor fi păstrate mult mai bine pe paginile cărții, ce poate fi așezată frumos în bibliotecă. Mai mult ca sigur, dacă vei opta pentru o hârtie de cea mai bună calitate te vei bucura de aceste amintiri vreme îndelungată. Un album foto nu îți dă siguranța că fotografiile vor rămâne în interior, de obicei acestea sunt introduse în niște folii de plastic din care pot ieși cu multă ușurință.

  1. Scrie povestea fiecărei poze

O fotografie înseamnă un moment drag, o amintire, o poveste, un lucru pe care nu îți dorești să îl uiți. Dacă până nu demult, toți scriau pe spatele fotografiei câteva detalii despre momentul în care a fost făcută, astăzi totul poate fi mult mai frumos realizat în editorul online. Vei putea avea povestea fiecărei amintiri.

  1. Fii autorul propriei fotocărți!

Grație tehnologiilor avansate exista o varietate de programe online care te ajută să-ți creezi o fotocarte. Îți recomandăm site-ul celebook.ro, unde poti deveni chiar tu autorul propriei fotocărți. În editorul online Celebook, fotografiile sunt așezate creativ, le poți adăuga rame diverse, elemente de decor, poți scrie sau adăuga titlu pozelor și astfel creezi o poveste din pozele tale.

Creează o Fotocarte
4 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*