Idei inspirate cu o fotocarte Poze din vacanta

De prin lume adunate intr-o fotocarte – Pretuieste pozele din calatorii

Cui ii place sa calatoreasca? Este cert ca multora dintre noi ne place sa exploram locuri noi, sa ne bucuram de city break-uri in faimoasele orase europene, in fiecare an in alta parte: Paris, Roma, Barcelona, Atena si lista continua.

Aparatul foto devine prietenul de nadejde in calatorii. Il avem mereu cu noi si facem tot posibilul sa ne intoarcem acasa cu toate acele locuri frumoase pe care le-am avut in fata. Vrem in felul acesta sa le ducem acasa, sa le pastram in amintire si sa le aratam familiei, prietenilor.

Un album fotocarte este solutia ideala de a pastra la un loc, toate fotografiile din tarile pe care le-ai vizitat. 

Ce fotocarte alcatuiesti?

Daca ai adunat foldere intregi cu poze din excursiile facute ani la rand, este momentul sa alcatuiesti o fotocarte. Ai cateva idei mai jos:

Fotocarte itinerar

In aceasta fotocarte vei include poze de la cea mai veche calatorie a ta, pana la cea mai recenta. Alege 2-3 poze reprezentative din fiecare calatorie si insereaza in fiecare caz, text cu numele orasului si anul vizitarii. Daca simti nevoia, poti adauga inclusiv text cu denumirea obiectivelor turistice care apar in fotografii.

Asa cum pe frigider tii cate un magnet din fiecare loc pe care l-ai vizitat, tot la fel si fotocartea ta va include imagini din fiecare destinatie in care ai fost.

Fotocarte dedicata

Cu siguranta ai un oras de care te-ai indragostit, unde te-ai reintoarce cu drag iar si iar. In acest caz, creeaza o fotocarte exclusiv cu pozele din acest oras indragit, de exemplu Paris. Alege poze dintre cele mai variate, de la apusul prins in Turnul Eiffel si pana la patiseria cocheta care ti-a atras atentia si pe care special ai fotografiat-o.

Fotocarte culinara

Iti place sa gusti din preparatele traditionale ale fiecarei tari in care te duci? Mai bine spus, calatoresti inclusiv pentru aceasta placere? Inseamna ca ai suficiente poze facute la bunatatile pe care le-ai gustat. 

Fie ca este vorba de gelateria aceea grozava din Florenta, de pizza mancata la Roma, de paella din Barcelona sau portia generoasa de fructe de mare din Grecia, pune-le pe toate intr-o fotocarte. Insereaza text cu numele felului de mancare si tara unde l-ai savurat.

Fotocarte arhitecturala

Cu siguranta unul dintre motivele pentru care calatorim este descoperirea unor adevarate capodopere arhitecturale, fie ca este vorba de Turnul Eiffel, Domul din Milano, Colosseumul sau Sagrada Familia, cu siguranta colectia de opere arhitecturale surprinse in calatoriile tale este numeroasa si fotografiile merita sa fie asezate la loc de cinste intr-o fotocarte.

Fotocarte personaj

Cine ar putea fi personajul? Desigur ca tu! Tu pe Rambla, tu in fata la Fontana di Trevi, tu in Piata San Marco, tu in diferite ipostaze, in diferite orase.

Fa-mi o poza si aici, sa se vada si ce este in spatele meu! Iti sunt cunoscute aceste cuvinte? Iata ca ai adunat o multime de poze cu tine in locuri splendide, orase de renume unde multi inca viseaza sa ajunga. Pune toate pozele reprezentative cu tine in excursii intr-o frumoasa fotocarte.

Fotocarte luna de miere

Cu siguranta se cuvine sa alcatuiesti o fotocarte cu pozele din luna de miere. Plajele exotice, apa turcoaz merita niste pagini speciale in albumul tau. Palaria, ochelarii de soare, romantismul plutind in aer, verghetele voastre, cu siguranta vei crea o fotocarte care sa iti aduca aminte de momentele pline de iubire pe care le-ati trait.

Fotocartea se realizeaza simplu si intuitiv in editorul online Celebook. Datorita sabloanelor predefinite, a instrumentelor disponibile in editor, fotocartea va iesi exact asa cum ti-ai imaginat.

Echipa Celebook iti sta la dispozitie.

Creează o Fotocarte

Surse foto: arhiva Celebook, unsplash.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*