Idei inspirate cu o fotocarte

Esti fotograf profesionist? Afla de ce sa ai in portofoliu o fotocarte Trash the dress!

Sedinta Trash the dress este una cu adevarat speciala pentru miri, dar cu precadere pentru ea care isi doreste sa aiba amintire cele mai frumoase poze cu rochia de mireasa. Astfel, incredinteaza aceasta misiune fotografului profesionist, pe care l-a ales pentru intreg evenimentul. I-a oferit incredere si cu siguranta optiunea facuta s-a bazat pe o recomandare ori un portofoliu convingator.

Esti fotograf profesionist? Pune-te in valoare! Mizeaza pe o fotocarte online special dedicata sesiunilor Trash the dress pe care le-ai avut si vei cuceri viitoare mirese. Vor dori sa aiba si ele fotografii la fel de frumoase, creative.

Ce este o fotocarte?

Gandeste-te la o fotocarte ca la ceva profesionist, deci nu este vorba de albumul banal in care cu totii am inserat poze in folile transparente de plastic. Fotocartea este un suport premium pentru fotografiile tale profesioniste. Este o carte cu coperti groase, cartonate si pagini din hartie cretata de 200 grame.

Fotografiile pe care le-ai realizat de-a lungul timpului vor fi puse in evidenta intr-un mod profesionist.

Sunt fotograf profesionist. De ce as avea nevoie de o fotocarte?

Stii ca rolul tau este acela de a face fotografii. Ai investit intr-un echipament de nivel inalt si ai acumulat o experienta vasta. Astfel, te intrebi ce rol are fotocartea pentru tine.

Fotocartea este modul ideal de a-ti pune in valoare portofoliul de poze. Cu siguranta ai un top al celor mai reusite poze, la care tii foarte mult si pe care le-ai arata cu mandrie oricarui cuplu care vine la tine, dar care este inca nehotarat cu privire la fotograful nuntii lor.  In acel moment deschizi fotocartea cu cele mai de succes poze Trash the dress. Mirii vor avea un altfel de contact cu fotografiile tale. Vor atinge paginile, vor simti emotiile, impactul este mult mai puternic decat daca ar fi facut scroll pe pagina ta de Facebook.

10 motive sa alcatuiesti o fotocarte Trash the dress

  1. Aduni la un loc, pe un suport profesionist, cele mai bune fotografii ale sesiunilor Trash the dress realizate de-alungul timpului.
  2. Este simplu, usor, rapid si de impact sa iti prezinti fotografiile cu ajutorul unei fotocarti.
  3. Denota profesionalism, implicare, pasiune pentru meseria ta, respect fata de clienti.
  4. Iti permite sa spui povestea fotografiilor tale exact asa cum iti doresti, datorita editorului online Celebook, foarte intuitiv de la prima accesare. Decizi singur aranjarea pozelor, ordinea lor in pagini. Inserezi titluri, text pozelor ori de cate ori vrei, personalizezi copertile cu fotografiile preferate tie.
  5. Tu alegi dimensiunea fotocartii, mai mica sau mai mare, de la optiunea Mini, 21 x 15 cm pana la cea Elite, 30 x 30 cm. Vezi pe site-ul Celebook formatele disponibile.
  6. Inserezi in fotocarte cate poze iti doresti, nu esti obligat la un numar fix. Asadar, alcatuiesti o fotocarte mai groasa sau mai subtire, in functie de cate poze Trash the dress iti doresti sa prezinti.
  7. Fiecare artist are un portofoliu propriu. Cu ajutorul unei fotocarti poti aduna la un loc, in format tiparit pozele tale. In felul acesta ele sunt pastrate in siguranta peste ani si ani.
  8. Convingi potentiali clienti. Pozele Trash the dress sunt o adevarata slabiciune pentru viitoarele mirese.
  9. Spre deosebire de fotografiile vizualizate pe Facebook, cele dintr-o fotocarte transmit stari mai puternice. Este implicat si simtul tactil, chiar si cel olfactiv. Persoana vede pozele, atinge foile groase ca de revista, coperta cartonata.
  10. Fotocartea este livrata oriunde in tara.
Creează o Fotocarte

 

5 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*