Fotocartea, un cadou personalizat Fotografii de la nunta Idei inspirate cu o fotocarte

Fotocartea – cadoul ideal pentru nunta de hartie (primul an ca sot si sotie)

Mai este putin si impliniti un an de la ziua casatoriei? Te gandesti ca trebuie sa-i faci un frumos cadou?

Celebrarea primului an de casnicie se numeste nunta de hartie, este ales acest nume pentru ca relatia inca se formeaza, se consolideaza, asadar la fel ca si hartia este firava.

Foarte probabil ai auzit de nunta de argint (la 25 de ani) sau nunta de aur (la 50 de ani), dar exista denumiri specifice si pentru intervalele mici de timp:

1 an – nunta de hartie

2 ani – nunta de bumbac

3 ani – nunta de piele

4 ani – nunta de panza sau de flori

5 ani – nunta de lemn

6 ani – nunta de zahar sau de fier si lista continua.

La celebrarea acestor aniversari ale casniciei se fac cadouri in concordanta cu denumirea, asadar la 50 de ani cadourile potrivite sunt bijuteriile din aur sau suflate cu aur. La celebrarea a 5 ani, potrivita poate fi o decoratiune din lemn. 

Daca celebrati primul an de casnicie, atunci se fac cadouri care implica hartia, asa cum si numele o spune. Prin urmare, un album fotocarte este cadoul ideal pentru a-ti surprinde jumatatea dupa primul an petrecut impreuna cu acte oficiale. De asemenea, o poti oferi in dar nasilor, parintilor si bunicilor. Se vor bucura sa va vada impreuna intr-o fotocarte, dupa primul an de casatorie. 

Nunta de hartie (1 an) – cadou fotocarte

O fotocarte pentru nunta de hartie va aduna poze cu voi doi din primul an de casnicie. Vor fi incluse si poze de referinta precum cele din ziua cererii in casatorie sau fotografia preferata de la nunta voastra ori din luna de miere.

Prin urmare, uita-te in galeria telefonului si pregateste pozele care iti atrag atentia, selfie cu voi doi, poza de grup cu toata familia, la care se vor adauga cele emblematice de la starea civila, de la biserica sau de la petrecerea la restaurant.

Fotocartea – povestea primului an impreuna

Fotocartea te ajuta sa alcatuiesti in imagini firul povestii voastre, al primului an ca proaspat casatoriti. Iata mai jos cateva idei de fotografii pe care sa le incluzi in fotocartea care va ramane amintire peste ani si ani si o veti putea deschide si la nunta de aur:

– fotografie cu ea din ziua in care a fost ceruta de sotie sau o fotografie cu locul respectiv (de exemplu, cu Turnul Eiffel daca frumosul eveniment s-a intamplat in acest loc romantic)

– fotografie de la cununia civila – poza cu voi doi sau poza de grup

– fotografie din biserica (de la cununia religioasa)

– fotografie de la sedinta foto dedicata din ziua nuntii + fotografie cu nasii

– fotografie din timpul dansului mirilor

– fotografie cu un moment de varf al petrecerii si fotografie cu tortul

– fotografie cu voi in luna de miere

– fotografii cu voi din lunile imediat urmatoare nuntii voastre, facute cu ocazia sarbatorilor, de Craciun, de Paste (inclusiv poze de grup) sau a zilelor aniversare

– fotografii cu voi legate de momente semnificative precum renovarea noului apartament, mutarea in casa noua sau testul pozitiv de sarcina

– fotografii cu voi surprinse in cele mai diverse momente de zi cu zi: in parc, la concert, la restaurant

– fotografii cu voi de la o nunta la care ati fost invitati, unde rolul de gazda nu va mai apartinea voua

– fotografii realizate in diversele vizite la socrii

– fotografii cu alte rude: nepoti, cumnati

– fotografii cu buchete de flori primite sau alte cadouri.

De stiut si:

  • Fotocartea permite inserarea de text, prin urmare pot fi adaugate in interior mesaje de dragoste sau mesaje pe care vi le-ati scris in acest prim an.
  • Personalizezi copertile cu fotografiile cele mai speciale si poti adauga un titlu fotocartii dedicate nuntii de hartie.
  • Fotocartea o alcatuiesti cu ajutorul editorului online, ai sabloane ajutatoare, astfel incat procesul va fi atat intuitiv, cat si rapid.
  • Fotocartea intra in proces de tiparire si dureaza in jur de 10 zile pana este livrata la adresa dorita de tine.

Inca mai stai pe ganduri? Creeaza o fotocarte cu cele mai frumoase momente petrecute impreuna in primul an si…felicitari pentru aniversare!

Creeaza o Fotocarte

 

7 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*