Idei inspirate cu o fotocarte

Cei mai frumosi ani intr-un album foto special

Fie ca este vorba de absolvirea gradinitei, scolii, liceului sau facultatii, momentele de la festivitate vor fi pastrate pentru totdeauna intr-un album foto special. Este cadoul perfect, ce va fi rasfoit cu placere de-a lungul vietii.

Sarbatoreste absolvirea scolii cu o carte foto colorata, plina de amintiri. De la pozele formale de grup, cu diploma in mana, pana la pozele de la bal sau petrecerea de ramas-bun, fotocartile sunt amintiri minunate pentru absolventi si reprezinta modalitatea perfecta pentru a pastra toate fotografiile din anii de scoala si din ziua festivitatii de absolvire.

Album foto de absolvire a gradinitei

Prichindeii isi vor aminti peste ani si ani de clipele petrecute la gradinita, locul unde au legat primele prietenii. Albumul poate fi personalizat cu imagini scanate cu primele desenele ale copiilor, pozele de grup sau de la serbari, cand recita poezii, danseaza si isi etaleaza talentele pe scena. Este recomandat sa adaugi o poza cu doamna educatoare si un colaj in care vor aparea toti copiii din grupa, cu numele si prenumele lor.

Intr-un album foto de absolvire a gradinitei se pot insera si cateva texte sau citate reprezentative. Am selectat cateva, sa te inspire:

– Copilaria inseamna simplitate. Priveste lumea cu ochi de copil, este foarte frumoasa. – Kailash Satyarthi

– Sa stii sa te joci este un talent extraordinar. – Ralph Waldo Emerson

– Cu totii suntem produsele copilariei noastre. – Michael Jackson

– Copilaria este inima tuturor varstelor. – Lucian Blaga

Album foto de absolvire a scolii

Scoala este locul in care copiii incep sa-si contureze personalitatea, unde jocurile sunt mai amuzante si capata mai mult sens, dar mai ales unde copilul invata lucrurile esentiale folositoare in dezvoltarea sa ca om.

Aduna fotografiile din timpul anilor petrecuti in scoala generala si selecteaza-le pe cele reprezentative. La festivitatea de final, cu siguranta un fotograf profesionist se va ocupa ca amintirile copiilor din acea zi sa ramana surprinse in cadre simpatice si formale.

Pe langa acestea, se pot adauga intr-un album foto si diploma de absolvire scanata, poze cu profesorii dragi, fotografii din prima tabara din vacanta de vara, cand ai avut cele mai multe emotii daca se va descurca fara ajutorul mamei, cat si pozele din prima zi de scoala sau cele cu toata clasa de la diferite festivitati. Pe langa toate acestea, se poate face un colaj separat cu pozele profesorilor si numele lor, iar la pozele de grup puteti sa adaugati texte precum “Mereu o echipa de neinvins”, “Forever friends”, “Best team”, “School is cool” cat si cateva citate:

-“Probabil ca nu ne vom aduce aminte tot ce ne-ati spus, dar sigur ne vom aminti cat de speciali ne-ati facut sa ne simtim.”

– Profesorul este cineva care vorbeste in visul unui copil. – W.H. Auden

– Un profesor isi pune amprenta asupra eternitatii; el nu poate sti niciodata pana unde ajunge influenta lui. – Henry Brooks Adams

Album foto de absolvire a liceului

La final de liceu se cheltuie destul de multi bani pentru petrecerea de absolvire si cu rochia sau costumul de bal, de care se bucura doar o singura data. Insa, un album foto cu pozele de la absolvire, alaturi de colega sau colegul de banca sau cu profesorul preferat, va ramane o amintire frumoasa, peste ani.

Selecteaza fotografiile de la ceremonia de absolvire si petrecerea de final si creeaza o fotocarte eleganta, realizata intr-un mod profesional, pentru a pastra amintirile de la evenimentele importante pentru totdeauna. Daca ati fost o clasa unita, cu siguranta ati calatorit impreuna, adauga si cateva poze din excursii.

Pentru realizarea unul foto album de absolvire a liceului inspirat, mentioneaza si cateva citate:

”Cei mai frumosi ani”

– Toata viata este scoala. – Comenius

“We are the champions”

– “O educatie buna este izvorul intregului bine din lume.” Immanuel Kant

La Celebook albumele de absolvire au urmatoarele caracteristici:

  • Tipar de laborator pe hartie profesionala
  • Pagini cartonate
  • Posibilitatea de a alege din 3 tipuri de coperti diferite, personalizate
  • Numar de pagini de la 16 pana la 50;
  • Puteti alege din 4 dimensiuni disponibile.
  • Termen de realizare, max. 10 zile

Pentru albumele de absolvire, echipa Celebook ti-a pregatit un pret special. Contacteaza-ne prin e-mail sau la telefon pentru mai multe detalii.

Realizarea machetei este GRATUITA pentru o comanda de minim 10 albume.

Misiunea noastra este sa aducem fericire in clasa, scoala si inimile voastre.