Idei inspirate cu o fotocarte Poze din vacanta

Vacanta de vara – Fotografii de la munte sau mare, pastreaza-le vii intr-o fotocarte

Vara este sezonul in care ne bucuram de soare, de plaja, drumetii, de pulsul agitat al vreunui oras cosmopolit, de bucatele traditionale de la tara s.a.

Fiecare vara are calatoriile, povestile si amintirile ei.

Tu si familia ta unde ati ales sa va faceti vacanta? Cu siguranta ati adunat o sumedenie de fotografii in care ati surprins toate acele locuri frumoase pe care le-ati vizitat. Bucura-te de ele nu doar acum, nu doar tu, ci si peste ani si ani cu familia si prietenii!

Realizeaza o fotocarte cu pozele cele mai reusite din vacanta care a trecut.

Istoria de ieri – Poza din vacanta pentru care plateai

In urma cu 20 – 30 de ani familia nu detinea un aparat foto, iar singura poza din vacanta era cea in care mezinul familiei era prins in cadru de un fotograf. Plateai fotografia si o ridicai a doua zi. Avea cu el si recuzita specifica pentru a atrage clienti. Daca erai la munte, cel mai probabil il gaseai langa un grup de animale impaiate (un urs fioros, o caprioara). Daca erai la mare, te invita alaturi de o maimutica vie sau un crocodil mare gonflabil.

Exista si varianta ca familia sa detina un aparat foto, cel cu film, erau disponibile 36 de cadre, iar la intoarcerea din vacanta pozele erau developate. Prin urmare, nu puteai face zeci, sute de fotografii. Aveai putine cadre la dispozitie si fiecarei poze i se aloca o atentie speciala.

In zile mari de sarbatoare, cand familia se reuneste, pozele de atunci sunt scoase din sertare si constituie deliciul povestilor si al rememorarilor.

Paradoxul de azi – Multe fotografii pe care nu le mai vezi

Astazi este simplu sa realizam fotografii. Aparatele sunt digitale, putem fotografia tot ce ne dorim in jurul nostru, peisaje care ne plac, cladiri impozante, un rasarit de soare la mare, prima vacanta a bebelusului la plaja s.a.

La finalul concediului ne mandrim poate chiar cu sute de poze reusite. Cu toate acestea nu ajungem sa ne bucuram de ele. De ce?

La intoarcere pozele sunt descarcate in laptop. Se creeaza un folder cu denumirea Vacanta lui 2018. Interesant este ca proprietarii acestor fotografii, de cele mai multe ori le vad o singura data, dupa ce le-au descarcat.

Exista si varianta cand pozele sunt facute cu smartphone-ul si imediat sunt urcate pe diferitele retele de socializare, Facebook, Instagram. Sunt foarte vizualizate in ziua respectiva si cea urmatoare, insa apoi nu le mai acceseaza nimeni.

Intrebarea este ce se va intampla peste ani cu acel laptop, cu acel cont de Facebook. Cum o sa te bucuri cu nepotii de pozele tale din vacanta?

Solutia Celebook – O fotocarte cu pozele din vacanta

Poti defini fotocartea ca o imbinare a digitalului cu tiparul. Cu totii stim ca nu ai timp, ca esti intr-o fuga continua, dar cu toate acestea iti doresti sa impartasesti locurile deosebite din vacanta cu toti cei dragi. Iata mai jos ce trebuie sa stii despre o fotocarte.

Top 7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre o fotocarte

  1. Fotocartea prinde viata in mediul online. Tu o creezi pe site-ul Celebook.ro cu ajutorul editorului online, unde ti se pun la dispozitie sabloane predefinite pentru ca totul sa decurga simplu, rapid, ingenios. Selectezi pozele dorite din folderul deja existent in laptop.
  2. Ai posibilitatea sa setezi fotografiile preferate pentru prima si ultima coperta, sa adaugi titlu, sa inserezi text cu adnotari in dreptul pozelor.
  3. Fotocartea nu iti solicita timp cu drumul la vreun centru de printare. Dupa ce a fost creata online, plasezi comanda si aceasta iti este livrata acasa.
  4. Fotocartea arata ca un album foto profesionist, are coperti groase, foi lucioase ca de revista si pastreaza la un loc toate fotografiile tale deosebite din vacanta.
  5. Tu alegi cat de mare si cat de groasa sa fie fotocartea. De altfel, in functie de aceste doua caracteristici, pretul acesteia variaza. Daca te intrebi cat costa o fotocarte, consulta lista de preturi.
  6. Pozele tale din vacanta vor fi pastrate peste ani si ani datorita albumului fotocarte, a carui calitate este de neegalat, el fiind printat in Olanda, cu cea mai noua tehnologie din domeniu.
  7. Cu o fotocarte este usor sa te bucuri de pozele tale si sa le arati apropiatilor. Nu trebuie sa deschizi laptopul, sa umbli prin foldere, nici sa te rezumi la doar doua-trei fotografii postate pe Facebook. Simti placerea pozelor pagina cu pagina.

Tu unde te-ai plimbat vara aceasta? Nu lasa pozele sa ramana neatinse in laptop. Ofera-le viata cu ajutorul unei frumoase fotocarti.

Echipa Celebook iti sta la dispozitie. 0729556095Creeaza o Fotocarte din vacanta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*