Fotocartea, un cadou personalizat Idei inspirate cu o fotocarte

Poze alb negru – De ce fotocartea retro este cel mai frumos cadou pentru parinti si bunici?

 

Sursa foto: haaretz.com

Iti este cunoscuta fotografia alb-negru cu bunicii tai in ziua nuntii? Colectia lor de fotografii nu este reprezentata de albume online pe Facebook, ci de un plic in care sunt adunate in jur de 10 – 15 poze, fiecare intr-o etapa distincta a vietii. Intr-o fotografie apare bunica cand avea in jur de 5 ani, in alta bunicul in armata, una ii arata pe ei in ziua nuntii, de alfel si singura poza in care ii poti vedea mire si mireasa. Mai sunt doua poze mici portret, unde li se dezvaluie trasaturile tineretii. Bunica avea un par foarte bogat si frumos coafat, bunicul un sarm aparte.

Parintii au si ei colectia lor de fotografii, de data aceasta sunt mult mai multe poze. Poti admira un intreg album foto de la nunta, dar si fotografii de cand s-au cunoscut sau de cand erau studenti. Poza in care mama ta este imbracata in uniforma, are doua cozi groase impletite, este probabil una dinte preferatele tale.

 

  Reinvie pozele alb-negru!

Pozele cu ai tai de cand erau adolescenti, pozele cu bunicii din tinerete au o valoare sentimentala foarte mare. Ele sunt asezate in sertare bine stiute acasa la ei. Te poti bucura si tu de ele, alaturi de copiii tai, ani la rand de acum inainte, cu ajutorul unei fotocarti.

Iata ce ai de facut!

 

 1. Mergi in vizita la bunici si la parinti si cere-le colectia de fotografii;
 2. Scaneaza pozele pentru a le transpune in mediul digital (poti apela pentru acest lucru la echipa Celebook);
 3. Alcatuieste o fotocarte, cu ajutorul editorului online Celebook, in care sa incluzi cele mai bune si reprezentative fotografii cu bunicii si parintii tai;
 4. Plaseaza comanda si fotocartea retro iti va fi livrata la adresa dorita;
 5. Bucura-te de pozele din tinerete ale bunicilor si parintilor tai, de fiecare data cand iti doresti, deschizand fotocartea!

        Ofera cadou o fotocarte retro (vintage)!

 

Fie ca este vorba de Craciun, de Paste, de ziua de nastere sau aniversarea casatoriei, fotocartea retro oferita in dar bunicilor sau parintilor este cadoul perfect. Vei darui mai mult decat un cadou, vei oferi emotii, bucuria retrairii celor mai frumoase amintiri. Iata mai jos cateva sugestii pentru a alcatui o fotocarte retro:

 • Format recomandat: Panoramic – 30 x 21 cm
 • Tema recomandata: Classic Black
 • Idei de titlu:
 • Inapoi in timp
 • Cartea cu amintiri
 • A fost odata, ca niciodata…
 • Momente unice
 • Retrairi, emotii, bucurii
 • Citate pe care le poti insera ca text in paginile fotocartii:
 • Toate sunt bune la timpul lor. – Sofocle
 • Timpul este suficient pentru cei care chiar il folosesc. – Leonardo da Vinci
 • Timpul este moneda vietii tale. Esti singura moneda pe care o ai si numai tu poti hotari cum sa o cheltui. Fii atent ca nu cumva alti oameni sa o cheltuiasca in locul tau. – Carl Sandburg
 • Timpul nu se masoara decat dupa emotiile care il strabat. – Edouard Estaunie
 • Ce mai poti aduce special fotocartii?
 1. In fotocartea cadou pentru bunici poti insera si poze din tinerete cu parintii, la fel si invers;
 2. La finalul fotocartii, ultima poza poate fi color, o fotografie cu tine sau o poza in care esti tu cu bunicii/parintii;
 3. Poti alcatui un intreg sir de evenimente in imagini, cu poza de la nunta a bunicilor, apoi de la nunta parintilor, poze de cand erau ei tineri, apoi poze de cand erai tu mic alaturi de parinti si bunici, fotografii cu tine mare alaturi de ei si, daca este cazul, poze de la nunta ta si inclusiv cu bebele tau; in felul acesta vei reda trei generatii si albumul va prezenta o scurta istorie reprezentativa in imagini a familiei tale, atat alb-negru, cat si color, plina de emotii si amintiri dintre cele mai pretioase. Fotocartea se poate intitula chiar asa: Trei generatii.

Cu siguranta ti-au venit cateva idei pe care ai vrea sa le pui in practica! Intra in editorul online Celebook si alcatuieste o frumoasa fotocarte de care sa va bucurati impreuna, in atmosfera calda a familiei!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*