Idei inspirate cu o fotocarte

De Dragobete iubeste romaneste – Ofera-i o fotocarte cu cele mai frumoase amintiri ale voastre

Sursa foto: Freepik.com

De Dragobete vrei sa-ti surprinzi jumatatea cu un cadou inedit? Aduna pozele cele mai frumoase pe care le-ati facut de-alungul timpului, fotografii din vacante, de la intalniri, aniversari, cele de zi cu zi sau selfie-uri si alcatuieste o fotocarte.

Daca nu stii cum sa incepi, iata mai jos etapele principale pentru a realiza un album foto perfect cu fotografiile voastre.

Cum sa creezi o fotocarte romantica de Dragobete – Sfaturi si trucuri

Sursa foto: Celebook
  1. Organizeaza-ti fotografiile

Un pas important este ca prima data sa iti organizezi fotografiile. Aduna toate pozele pe care le doresti in fotocarte. Descarca-le din telefon, de pe Facebook, Instagram, de pe cardul de memorie si creeaza pe desktop un album cu selectia de poze. Conecteaza-te in editorul Celebook si incarca albumul. Economisesti timp si ai o buna imagine de ansamblu. Iti va fi usor sa iti dai seama cum sa grupezi pozele in paginile fotocartii, dar si sa le ordonezi cronologic.

 

  1. Tine cont de fotografiile preferate

Cu siguranta ai unele fotografii care iti plac foarte mult si care se si potrivesc in fotocartea romantica de Dragobete. Tine cont de toate aceste poze pentru a le evidentia in fotocarte. Le vei pune ca fotografii pe prima si ultima coperta, le vei aseza in interiorul fotocartii pe o intreaga pagina, le vei pune intr-un colaj unde ele au o insemnatate mai mare, restul de poze, avand rolul sa o puna in evidenta pe cea principala.

 

  1. Creeaza varietate

Frumusetea unei fotocarti este ca ai libertatea sa asezi pozele diferit de la pagina la pagina. Asadar, evita repetitivitatea. Alterneaza cu poze cand mai mici, cand mai mari, alcatuieste colaje cu doua, cu trei sau patru fotografii, ajuta-te de fundal, de text. Iata cum poti sa variezi si sa alcatuiesti povestea voastra de dragoste intr-un mod dinamic si original!

Inca un pont este de a lipi in interiorul fotocartii acele obiecte amintiri ale relatiei voastre pe care le-ai pastrat: floarea de la prima intalnire (pe care o ai presata in carte), biletele de la primul film la cinema, biletele de avion de la primul zbor impreuna, biletele de intrare in Turnul Eiffel s.a.

 

  1. Alege o tema

In editorul Celebook gasesti teme diverse pentru a-ti fi foarte usor sa creezi fotocartea dorita. Pozele sunt deja aranjate intr-un design perfect, ele sunt sub forma de chenare goale, unde tu vei incarca fotografiile. Locurile pentru text sunt si ele predefinite. Adauga si sterge elemente in functie de dorintele tale.

Tine cont ca fotocartea ta trebuie sa fie una romantica, asadar rosul in fundal, rame la poze, litere asemeni celor scrise de mana, petale de trandafiri, sunt doar cateva elemente pe care editorul Celebook ti le pune la dispozitie si pe care le poti folosi pentru a spune povestea voastra de dragoste.

 

  1. Include text ajutator

Amintirile le poti pastra atat cu ajutorul imaginilor, cat si cu ajutorul cuvintelor. Insereaza adnotari la pozele tale pentru a oferi detalii despre cum s-au desfasurat intamplarile in povestea voastra de dragoste: cand a avut loc prima intalnire, cererea in casatorie s.a.

Obisnuiti sa va trimiteti sms-uri in care sa va declarati iubirea? Insereaza-le in fotocarte. O alta idee este sa incluzi versuri ale melodiilor preferate, o strofa dintr-o poezie sau citate de dragoste. Tine minte sa dai si un titlu fotocartii tale de Dragobete.

Sursa foto: Celebook

Este simplu sa creezi o fotocarte online, cu ajutorul editorului Celebook. Asadar, pregatesti cadoul din fata calculatorului, plasezi comanda si in aproximativ 10 zile fotocartea tiparita iti este livrata, oriunde te-ai afla in tara. Va ramane doar sa dati pagina cu pagina si sa va bucurati de povestea voastra de dragoste! De Dragobete iubeste romaneste!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*