Idei inspirate cu o fotocarte

5 idei de fotocarti cu pozele bebelusului tau adorabil

Sursa foto: Celebook.ro

Datorita telefoanelor dotate cu aparat de fotografiat, este atat de usor sa surprinzi momente inedite cu bebelusul tau, atunci cand iti zambeste, cand face primii pasi sau cand s-a murdarit pe maini si babetica dupa ce a mancat.

Cu siguranta ai strans o sumedenie de poze in memoria aparatului foto, de cand s-a nascut cel mic si pana in prezent. Primelor fotografii de la maternitate, le-au urmat o sumedenie de alte si alte poze cu cel mic in diferite ipostaze. Le share-uiesti pe WhatsUpp si Messenger cu membrii familiei, va bucurati impeuna, insa unde raman salvate?

Celebook iti vine in ajutor cu 5 idei de fotocarti cu pozele bebelusului tau. Pastreaza amintirile in paginile groase si lucioase ale unei fotocarti personalizate.

1. Primele zile de viata

Sursa foto: Celebook.ro

Prima zi, prima strangere in brate, pozele cu cel mic realizate imediat dupa nastere sunt unice, pline de emotie. Creeaza o fotocarte cu pozele din primele zile de viata. Vei include fotografiile din maternitate, cele care surprind iesirea din spital, sosirea acasa si pozele care au urmat, cu cel mic dormind sau in bratele parintilor.

Include cu ajutorul textului, toate acele detalii semnificative, ora exacta cand s-a nascut, numarul de kilograme, inaltimea sau care au fost persoanele care au asteptat cu nerabdare, pe holul maternitatii, sosirea lui pe lume.

2. Membrii familiei

Sursa foto: Celebook.ro

Bebeusul incepe sa isi cunoasca familia. Alcatuieste o fotocarte care sa includa poze cu acele momente speciale cand si-a cunoscut bunicii, matusile, unchii, verisorii. Desigur, vor fi prezente si frumoasele fotografii cu bebele in brate la parinti.

Include text care sa completeze aceste amintiri de familie, pline de emotie si bucurie. De exemplu, cu ce cadou l-au primit bunicii pe nepot sau cat de tare a plans bebele in prima lui vizita.

3. Retrospectiva primului an de viata

Sursa foto: Celebook.ro

Timpul trece repede si iata ca bebelusul tau are deja un anisor. Pastreaza in amintire toate pozele cu el din primul an de viata, cu ajutorul unei fotocarti. Sunt o sumedenie de fotografii pe care sa le incluzi. Asaza-le in ordine cronologica si insereaza text cu luna in care a fost facuta fotografia, dar si detalii suplimentare, precum prima plimbare in parc sau prima masa diversificata.

Incepe povestea cu fotografiile in care bebele era inca in burtica, continua cu cele din prima zi de viata si tot asa, terminand cu pozele de la prima lui aniversare. Nu uita nici de fotografiile de la botez!

4. Bebele in vacanta

Sursa foto: Celebook.ro

Prima plecare cu bebele in vacanta, fie la munte sau la mare, merita o intreaga fotocarte. Asadar, umple paginile albumului cu pozele care il arata pe bebe departe de casa. Include si fotografii cu pregatirea bagajului sau realizate pe drum.

Apoi, arata toate acele experiente noi pe care bebele le-a avut in destinatia aleasa pentru concediu. Poze pline de umor sau istorioarele scrise de tine, toate acestea vor alcatui povestea primei lui vacante pe care i-o vei putea prezenta peste ani cu ajutorul albumului.

5.  Jurnal de maternitate

Sursa foto: Celebook.ro

Alcatuieste o fotocarte asemeni unui jurnal. Noteaza ziua si luna cand i-ai dat prima masa diversificata, cand i-au aparut primii dintisori, cand a facut primii pasi sau cand a zis prima data mama. Scrie cand i-a cunoscut pe bunici, pe matusa si unchi si adauga pozele aferente.

De asemenea, poti include fotografii de detaliu, cu patutul, jucarioara preferata sau unele dintre cele mai simpatice hainute pe care le-a primit.

Totodata, poti include in fotocarte si gandurile tale pentru copilul tau. Cand va fi mare se va bucura sa primeasca jurnalul de maternitate si sa afle detalii despre nasterea lui si nu numai.

Bebele creste, bucuria unor experiente noi continua, iar pozele cu cel mic se aduna tot si tot mai multe. Nu le lasa in memoria telefonului, care oricand se poate pierde sau strica. Alege sa alcatuiesti cate o fotocarte cu diferitele etape din viata lui, primele zile, primul an, prima aniversare, primul Craciun. Cand va fi mare, iti va fi recunoscator pentru albumele care ii vor dezvalui frumusetea copilariei inca de cand era bebelus.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*