Idei inspirate cu o fotocarte Poze din vacanta

Pune-ti amintirile din aceasta vara intr-o fotocarte

Fiecaruia dintre noi ii face placere să realizeze fotografii. Acestea sunt amintiri tangibile ale momentelor frumoase petrecute alături de familie și cei dragi, dar totodată pot fi folosite și ca puncte de referinta atunci cand, de exemplu, ne intoarcem la o anumita destinatie de vacanta.

Cu toate acestea, unul dintre cele mai migaloase lucruri pe care trebuie sa le facem dupa intoarcerea din vacanta consta in organizarea sutelor de momente pe care le-ai imortalizat pe parcursul zilelor petrecute in destinatia aleasa.

Asezarea fotografiilor intr-un album poate fi una dintre cele mai placute activitati. Insa, fotografiile clasice sunt expuse la deteriorare pe parcursul anilor, si totodata contribuie la constituirea unor albume foarte voluminoase si grele. De aceea, iti recomandam sa intri în era fotocartilor.

Fii protagonistul cartilor din biblioteca ta

În comparatie cu albumele clasice, unde trebuie sa investesti foarte mult timp in asezarea si prinderea manuala a fotografiilor, fotografiile albumelor de tip fotocarte sunt printate pe hartie, asa cum vezi si în cazul revistelor de fashion sau design interior pe care le rasfoiesti cu diferite ocazii.

Fotocartile încep în mediul digital, ceea ce înseamnă ca vei avea liberatea de a fii creativ si original cu privire la dimensiunile fotografiilor, fontul pe care il utilizezi pentru descrierile acestora, cat si formatul in care acestea sunt aranjate pe pagina. In plus, faptul ca fotocartile iau nastere in mediul online inseamna ca iti va fi foarte usor sa le impartasesti cu persoane apropiate aflate la kilometri distanta de tine.

Odată printate, vei fi surprins de faptul ca fotocartile sunt mult mai compacte decat clasicele albume de fotografii cu care ne-am obisnuit de-a lungul anilor. Astfel, nu numai că profiti de libertatea editarii acestora și partajarea lor în mediul online, dar totodata economisesti spatiu pretios pe rafturile bibliotecii tale.

Prin urmare, cu siguranta te vei putea gandi la imortalizarea si printarea cat mai multor vacante si evenimente speciale din viata ta, stiind ca ai suficient loc pentru depozitarea lor în biblioteca locuintei tale.

Creează o Fotocarte

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*