Fotocartea, un cadou personalizat Idei inspirate cu o fotocarte

Ce cadou alegi sa faci de Craciun parintilor?

A inceput numaratoarea inversa pana la Craciun. Perioada sarbatorilor de iarna este iubita de foarte multi dintre noi datorita cadourilor pe care le primim, al timpului petrecut cu familia, a atmosferei create in jurul bradului impodobit si a casei frumos decorate in care se simte izul de cozonaci, portocale si vin fiert.

Probabil iti este cunoscuta febra cumparaturilor de Craciun, foarte multa lume prin magazine, trafic infernal si constanta intrebare – Ce cadou sa iau? Recomandarea este sa ai in vizor cadoul de Craciun pentru cei dragi cu putin in avans si sa le pregatesti altceva anul acesta, o FOTOCARTE care iti va fi livrata acasa.

Ce este o fotocarte?

O fotocarte este mai mult decat un album clasic cu poze, acela in care inserezi una, cate una fotografiile pe care le-ai tiparit in prealabil intr-un centru de printare foto. Fotocartea ofera o noua perspectiva si o modalitate inedita de prezentare a fotografiilor pe un suport de calitate, sunt imprimate pe pagini catifelate, prinse intr-o coperta tare, rezistenta pe care de asemenea sunt prezentate fotografiile selectate de tine. Astfel amintirile, nenumaratele poze care raman de cele mai multe ori pierdute in PC, prind viata si se pastreaza intr-o fotocarte, adica o adevarata carte care contine poze cu tine si cei dragi, dar si mesaje gandite de tine.

Ce caracteristici are o fotocarte?

Fotocartea mizeaza nu doar pe simtul vizual, cat si pe cel tactil. Este vorba implicit de bucuria de a rasfoi paginile unei carti cu fotografii pline de amintiri frumoase. Astfel, accentul este pus nu doar pe calitatea imprimarii (tiparire digitala), dar si pe cea a hartiei, paginile fotocartii sunt asemenea paginilor de revista, hartie fiind mai groasa. Pozele care sunt prezentate in fotocarte sunt selectate de tine, aranjate si ordonate prin intermediul editorului online care ti se pune la dispozitie. Poti oferi astfel fotocartii tale un titlu, poti selecta ce imagine sa fie pe coperta si nu numai. Tu spui firul povestii construit pe baza pozelor pe care le-ai facut si a evenimentelor pe care le-ai trait.

De ce sa aleg o fotocarte cadou pentru Craciun?

Fotocartea este ideala pentru a fi facuta cadou, mai ales cand vine vorba de cei dragi, de familie. O fotocarte cadou de Craciun va bucura persoana careia i-a fost destinata, dar si altele in jur, frati, surori. O carte foto este usor aratata si altora, ea este mereu la indemana in raftul bibliotecii sau intr-un sertar.

Craciunul implica vizite la parinti acasa, astfel ca fotocartea va fi deschisa si va strange in jurul ei membrii familiei.

Cartea foto este un cadou original care mizeaza pe emotie, vei oferi bucurie. Iti vei surprinde mama sau bunica care vor fi incantate sa aiba fotografiile cu tine intr-o carte foto eleganta, frumoasa. De altfel, stii ca ele nu sunt adeptele gadgeturilor sau al Facebook-ului unde tu obisnuiesti sa faci postari cu poze.

Ce pret are o fotocarte?

Pretul unei fotocarti difera in functie de formatul pe care aceasta il are, poate fi de exemplu in format A4 sau Patrat (21 x 21 cm). La Celebook poti alege dintre 6 dimensiuni disponibile.  Un alt factor este numarul de pagini pe care il contine, in functie de cate poze vrei sa prezinti. Poti avea de la 28 pana la 120 de pagini. Fotocartea este un cadou de Craciun la pret bun. Costul se adapteaza in functie de amploarea cartii foto. O fotocarte poate costa 99 lei, pret care creste atunci cand sunt cuprinse mai multe amintiri.
Ofera-le parintilor amintiri frumoase intr-o fotocarte.

Celebook.ro iti ofera suportul si consilierea pentru ca tu sa realizezi o fotocarte asa cum iti doresti.

Creează o Fotocarte

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*