Colaj poze - folosirea editorului Idei inspirate cu o fotocarte

Cum aranjezi pozele intr-o fotocarte?

Ai o multime de poze si te-ai hotarat sa le valorifici intr-o fotocarte? Fie ca ai vazut una in realitate si te-a atras, fie ca ai aflat de pe internet si ti-a placut conceptul, indiferent de ceea ce te-a motivat, iata ca a sosit momentul sa alcatuiesti propria fotocarte de la Celebook.

Ai creat o sumedenie de albume online pe retele de socializare, Facebook, Instagram, insa probabil te intrebi cum vei face de data aceasta, tinand cont ca albumul va fi tiparit, o adevarata carte cu foi lucioase si coperti groase. In primul rand, priveste alcatuirea fotocartii in editorul online ca un joc de creativitate, ca o poveste pe care o compui cu amintirile tale cele mai frumoase. Afla mai multe detalii din randurile de mai jos.

Ce este editorul online de la Celebook?

Editorul online pus la dispozitie de Celebook este un instrument ajutator, care te ghideaza pentru ca tu sa alcatuiesti fotocartea cu poze in mod intuitiv, rapid, iar rezultatul sa fie 100% pe placul tau.

Poti opta pentru un sablon predefinit, deci gandit in prealabil din punct de vedere al graficii. Sunt marcate chenarele in care incarci pozele sau scrii textul, daca iti doresti asadar sa urmezi un design deja creat. Poti afla mai multe detalii in articolul Ghid util pentru a alcatui o fotocarte simplu si rapid.

Exista si varianta in care optezi pentru Blank Theme – adica ti se pune la dispozitie fotocartea alba, fara fundal sau vreun alt marcaj, astfel incat sa creezi si sa asezi pozele in pagina asa cum iti doresti. Afla din randurile de mai jos cat de simplu este sa aranjezi pozele intr-o fotocarte!

Una sau mai multe poze intr-o pagina

Fotocartea virtuala se deschide si ai posibilitatea sa iti alegi cate poze vrei sa ai dispuse pe o pagina: una, doua, trei, patru, cinci, sase. Indiferent pentru care varianta alegi, ti se deschide un folder in care iti sunt prezentate mai multe solutii in care poza/pozele pot fi dispuse in pagina. Mai jos este exemplificat cum utilizatorul a optat pentru o singura poza pe pagina si i-au fost afisate optiuni variate (inclusiv cu insertie de text).

Colaj cu 2 poze

Daca doresti sa incarci mai mult de o poza in pagina, vei putea alcatui un frumos colaj. Optiunile sunt variate, o alegi asadar pe cea care iti place. In exemplul de mai jos s-a dorit dispunerea a 2 poze in pagina si s-a optat pentru macheta care include o poza mare, orizontala, pozitionata usor spre stanga, una mica in coltul ei drept si text intre acestea.

Cum stii ca poza incarcata de tine este la rezolutie buna, astfel incat sa nu fie afectata calitatea la momentul printarii? Iti spune editorul, te avertizeaza cu un semn al exclamarii colorat rosu (asa cum se vede in imaginea de mai jos) si ti se mentioneaza ca poza incarcata de tine este prea mica.

Colaj cu 3 poze

In acest caz s-a dorit prezenta a trei poze pe o pagina si text dedesubt. Solutiile erau si aici multiple. S-a ales o asezare cu o poza mare in centru, in pozitie verticala si doua laterale.

Colaj cu 4 poze

Aici utilizatorul a incarcat 4 poze, dispunerea pe care a dorit-o a fost o poza mare in partea dreapta si trei fotografii mici dispuse pe latura ei stanga.

Desigur, poti opta si pentru un colaj cu 5 sau 6 poze. Tu alegi cum vrei sa arate fotocartea. Este simplu sa aranjezi pozele, astfel incat compozitia vizuala sa fie una placuta. Editorul online iti pune la dispozitie toate posibilitatile de grupare a pozelor in pagina.

Inspira-te, creeaza, bucura-te! Fotografiile tale isi gasesc locul mult asteptat, o fotocarte asa cum ai gandit-o tu. Spune-ti povestea!

17 Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*