Idei inspirate cu o fotocarte

Aniversarea casatoriei – 5 pasi pe care sa-i urmezi pentru o surpriza personalizata

Sursa foto: Freepik.com

Fie ca sarbatoriti de la nunta voastra un an, doi, trei sau cifre rotunde precum 5, 10, este un lucru stiut ca ziua nu va trece fara sa va exprimati sentimentele de iubire. Ii poti spune un frumos Te iubesc in dimineata zilei aniversare, ii poti da un sms de la job cu un mesaj de dragoste sau iti poti arata iubirea si recunostinta cu ajutorul unei deosebite fotocarti…de data aceasta o fotocarte Love Story.

 

Fotocarte Love Story – 5 pasi de urmat si este gata!

Daca te intrebi ce este o fotocarte Love Story, raspunsul este simplu, povestea voastra de dragoste in imagini. Sunt fotografiile cu voi de cand v-ati cunoscut, de la nunta, din luna de miere, din diferite concedii, poze de familie cu copiii, parintii, bunicii. Toate aceste poze sunt imprimate pe paginile lucioase ale unei fotocarti, unde si copertile sunt personalizate cu fotografiile voastre.

 

Iata mai jos cei 5 pasi de urmat pentru a crea o fotocarte Love Story:

1. Aduna fotografiile – Obligatoriu poza de la nunta!

Pentru a crea o poveste de dragoste in imagini, este important sa ai fotografii din diferite etape ale relatiei voastre, atat dinainte de a va casatori, cat si recente.

Pozele le poti aduna de pe Facebook, inclusiv Instagram, din galeria foto a telefonului, din folderele laptopului personal, din CD-urile si stick-urile care contin arhiva foto a familiei.

In cazul in care o buna parte din pozele voastre de inceput sunt in format tiparit, au fost facute asadar cu aparatul clasic cu film, nu este nicio dificultate. Fotografiile se scaneaza si se transforma in format digital.

Idei de poze pe care sa le inserezi in fotocartea Love Story:

poze de la nunta – voi doi mire si mireasa, intotdeauna va fi o amintire de suflet;

Sursa foto: Celebook.ro

poze din vacante – alege pozele din destinatii variate in care ati fost de-alungul timpului;

Sursa foto: Celebook.ro

poze din luna de miere – este tot o vacanta, insa una cu adevarat speciala, alege asadar cateva fotografii;

Sursa foto: Celebook.ro

poze de familie – de la Paste, Craciun, revelion, unde apar si cei dragi voua;

Sursa foto: Celebook.ro

poze cu copiii – cea mai mare bucurie a parintilor sunt copiii, iar cand sunt bebelusi sunt adorabili;

Sursa foto: Celebook.ro

poze de zi cu zi – selfie-uri, cadre in care suntem surprinsi in cotidianul nostru, au de asemenea multa savoare, nu uita nici de ele;

Sursa foto: Celebook.ro

 

2. Alcatuieste firul cronologic – Incepe cu cea mai veche poza!

Fotocartea Love Story spune povestea dragostei voastre. Ca orice poveste, vei incepe sa introduci personajele (voi doi) in cadrul temporal si spatial. Mai precis, o idee ar fi ca in prima pagina sa spui cand si cum v-ati cunoscut (cu siguranta nepotii vor vrea peste ani sa afle unde v-ati intalnit).

Chiar daca nu ai o poza din acel moment, poti sa te ajuti de text si de o fotografie cu caracter general, care sa se apropie de contextul acela. Asaza fotografiile in ordinea in care s-au petrecut evenimentele: poze de la nunta, din luna de miere, de la nasterea primului copil si tot asa.

Fotocartea va sublinia in felul acesta longevitatea relatiei voastre si va fi asemeni unei povesti de dragoste.

 

3. Insereaza mesaje de dragoste – Aimer c’est savoir dire je t’ aime sans parler (Victor Hugo)

Avantajul fotocartii este si acela ca poti insera text, in cazul de fata, mesaje si citate de dragoste. Poti scrie propriile declaratii de dragoste sau, daca arta cuvintelor ti s-a parut intotdeauna dificila, te poti inspira din mesajele si citatele celebre de dragoste.

O alta varianta este aceea de a scrie in dreptul pozelor, pur si simplu adnotari cu privire la ceea ce surprind imaginile. Cateva idei sunt prezentate mai jos:

 

  • Cea mai frumoasa zi, nunta noastra, 20 septembrie 2008
  • Fericire peste tot in jur – luna de miere, Paris, 2008
  • Primul Craciun in casa noastra
  • David la maternitate si buchetul de trandafiri primit de la tine

 

4. Alege o poza emblema pentru povestea voastra de dragoste – Neaparat si un titlu!

Pentru coperta alege o poza cu voi doi, in care vi se citeste pe chip dragostea. Foarte potrivita este o poza in care va sarutati, una in care zambiti amandoi sau poate fi chiar si un selfie.

De asemenea, daca aveti copii, o fotografie in formula completa este ideala.

Adauga si un titlu! Poate fi Love Story, asa cum am numit-o pana acum.  Alte idei de titlu pentru fotocartea voastra gasesti mai jos:

10 ani de iubire – 20 septembrie 2018

La multi ani casniciei noastre!

Te iubesc!

Fericire pana la adanci batraneti

Povestea merge mai departe

10 ani de casatorie in 101 fotografii

Mozaic de fericire

 

5. Click pe buton si comanda fotocartea – To be continued…

Dupa ce ai alcatuit fotocartea in editorul online de la Celebook, verific-o inca o data si plaseaza comanda. Fotocartea va intra in procesul de tiparire si, gratie celor mai noi tehnologii, calitatea imaginilor va fi imbatabila.

O vei primi la adresa dorita, in aproximativ 10 zile, asadar este important sa iei in considerare timpul de realizare, astfel incat sa o ai gata la data aniversarii casatoriei.

Vei vedea ca fotocartea este un cu totul altfel de album, este o carte eleganta, ce are coperti groase, cartonate si pagini lucioase ca de revista.

Fila cu fila veti retrai impreuna emotiile, bucuriile, veti depana amintiri, veti zambi, veti rade si, peste ani si ani povestea se va scrie in continuare, cand veti arata pozele nepotilor si le veti spune cat de mult v-ati iubit dintotdeauna.

Sursa foto: Freepik.com

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*